Udlejning

Leje af lokaler

Mangler du et sted at afholde dit næste retreat, workshop, forretningsmøde eller andet, kan du leje Nystedet med eller uden overnatningsmuligheder.

Unikke møder i smukke omgivelser

På Nystedet er der mulighed for at holde dagsmøder eller workshops for op til 20 personer og møder med overnatning for op til 10 personer. Vi håber, at omgivelserne, naturen og stedet vil inspirere til gode og meningsfulde møder.

For mere information og forslag til mødeplaner, skriv til os på laila@nystedet.dk eller ring til +45 60 23 05 79

Retreats med mange muligheder

Salen på 150 kvadratmeter er lys og venlig og kan danne ramme for utallige aktiviteter – f.eks. yoga, dans, meditation eller noget helt andet.

Depositum

Depositum er på kr. 5.000 og skal betales senest 14 dage efter ordre eller efter nærmere aftale. Restbeløbet faktureres efter lejens afslutning.

Ind- og udtjekning

Indtjekning kan ske fra kl. 14. Udtjekning skal ske senest kl. 12.
(Eller efter nærmere aftale).

Leje af hele Nystedet

Kontakt os for en pris for leje af hele stedet med adgang til alle inden- og udendørs faciliteter samt yogaudstyr: yogamåtter, pøller, tæpper og kork-blokke.

Indlogering for arrangør/facilitator og eventuel medhjælper i delt instruktørværelse med eget toilet og bad er uden beregning.

Der ydes 10% rabat på overnatningsdelen, såfremt alle de bookede dage ligger mandag til torsdag.

Leje af hele Nystedet
Forplejning

Nystedet er indrettet med nye og rummelige køkkenfaciliter, og vi udlejer stedet med mulighed for selv at stå for madlavningen.

Ønskes der forplejning, kan vi være behjælpelige med enten at stå for det hele eller dele af forplejningen. Kontakt os på laila@nystedet.dk eller på 60 23 05 79 og hør nærmere om mulighederne. 

Hvis I ønsker at stå for det meste af forplejningen selv, men vil gøre det nemt og lækkert én eller flere aftner, leverer populære Café Mocca gerne deres dejlige mad til Nystedet. De laver også både vegetariske og veganske retter. Find Café Mocca her https://www.cafemocca.dk/.

Skal det være ekstra lækkert ligger Hotel Frederiksminde smukt med udsigt over Præstø Fjord, og restauranten har en Michelinstjerne https://frederiksminde.com/restauranten/

Aflysning

Ved aflysning min. 60 dage inden dato for lejens påbegyndelse refunderes det fulde depositum. 

Ved afbud senere end 60 dage betales 20% af det fulde beløb.

Ved afbud senere end 2 uger før dato for afholdelse betales 50% af det fulde beløb.

Ved afbud senere end 2 dage før dato for afholdelse betales det fulde beløb.

Priser

Leje af salen


Leje af køkken

Egen kok


Obligatorisk slutrengøring


Leje af sengesæt og håndklæder


Værelsesleje


Teltplads

Adgang til toilet og bad