Nystedet

Nystedet

Nystedet drives primært af Laila, der købte stedet sammen med Morten i oktober 2023.

Fra Middelhavet til Præstø Fjord

Efter to års rejse og sejlads med vores båd fra Køge havn ned langs Europas kyst til Middelhavet og med den ultimative frihed, har vi nu fået vores ønske om at have et hjem og et sted at samle mennesker opfyldt. Nystedet er tiltænkt som et sted, hvor der er rum til fordybelse, udvikling og kreativitet. Vi ønsker, at vores gæster føler sig velkomne, og at der er plads – både fysisk og mentalt – til udfoldelse af lige det, man ønsker.

Den danske natur omkring os

Vi stræber efter at drive stedet så bæredygtigt som muligt og vil rigtig gerne give en hånd til den trængte danske natur. For eksempel har vi en vision om at omdanne circa halvdelen af de godt 7 hektar landbrugsjord til natur, og i foråret 2024 vil vi etablere læhegn under ordningen ”Plant for vildtet”. Den resterende jord vil blive brugt til økologisk dyrkning af blandt andet æbler, pærer, bær mm.

Nydelse i naturen

Vi ser mange muligheder for Nystedet, og udover bålpladsen vil vi gerne kunne tilbyde gæsterne mulighed for en tur i sauna med udsigt til skoven, en dukkert i vildmarksbad og muligheden for at lave mad udendørs.

Tæt på!

Med kun en times kørsel til København, 20 minutter til Vordingborg og Næstved og 50 minutter til Møns Klint kan du nemt udforske hovedstaden, de små byer på Sydsjælland eller Møns smukke natur i bil.