Bed & Breakfast

Vi tilbyder fire dejlige nyetablerede værelser med udsigt over markerne og direkte adgang til Faksinge skov fra Nystedets grund. Værelserne udlejes både for en enkelt nat eller for længere ophold.

Det gamle maskinhus

Fra efteråret 2024 vil vi desuden tilbyde leje af et nyistandsat tiny house, som skabes i forbindelse med det gamle maskinhus. Tiny house, Elmen, vil have dobbeltseng, et lille te-køkken og eget bad og toilet.

En pause på din rute

Både cykelruten Berlin-København og vandreruten ”fra fjord til fjord” ligger i nærheden, og gør Nystedet til et perfekt overnatningssted.

Værelserne er nyistandsatte og indrettet med rolige farver og
komfortable senge, og morgenmaden tilberedes så vidt muligt af lokale og økologiske råvarer.

Værelser


Birken har et dejligt stort vinduesparti med terrassedør ud mod æbletræerne og det grønne område. Værelset kan indrettes med dobbelt seng eller to enkelt senge.


Bøgen kan indrettes som dobbeltværelse eller med to enkelt senge. Alle værelser har knage, spejl, et lille bord og en stol.


Egen har som de øvrige værelser udsigt til æbletræerne, marker og det grønne område. Værelset kan indrettes med dobbeltseng eller to enkelt senge.


Fyren er et charmerende hjørne-værelse i lyse farver. Værelset kan indrettes med dobbeltseng eller to enkelt senge.

MORGENMAD

Morgenmaden på Nystedet er så vidt muligt økologisk. Du kan vælge yoghurt med müsli, frisk frugt, hjemmebagte boller, rugbrød, smør, ost, marmelade, blødkogt æg, juice, kaffe og te.

Vi har fokus på at undgå madspild, så når du ankommer, beder vi dig krydse af, hvad du kunne tænke dig til morgenmad. Du må naturligvis gerne vælge det hele.

Morgenmad